MONTAGE VOORSCHRIFTEN HIDDEN FORKSTOPS PRO-20010
Verwijder de oude balhoofdlager houders. Monteer de nieuwe houder met de stuitnok aan de onderzijde van het balhoofd, de vlakke houder aan de bovenzijde.
Boor een 5 mm. gat aan de onderzijde in het balhoofd, gebruik het gat in de onderste houder als mal. Tap in dit gat een M6 schroefdraad en monteer het borgboutje met een drup Locktite. Schuif de ring met de stuitnokken over de balhoofdpen op de onderste balhoofdplaat. LET OP: er zijn twee verschillende uitsparingen voor een verschillende uitslag van de voorvork. De keuze van de gebruikte uitsparingen is afhankelijk van de ruimte tot de benzinetank. Gebruik altijd de grootste uitsparing als dit mogelijk is, zonder dat de voorvork in zijn uiterste stand de benzinetank raakt. Teken de vier gaten op de onderste balhoofdplaat af en boor vier gaten van 3,3 mm. Tap in deze gaten M4 schroefdraad en monteer de vier schroefjes met een drup Locktite.

MOUNTING INSTRUCTIONS HIDDEN FORKSTOPS PRO-20010
Remove the old steeringhead bearingcups. Mount the new cups in the steeringhead, the cup with the notch under, the flat cup on the top-side.
Drill a 5 millimeter hole in the in de lowerside of steeringhead, use the hole in the bearingcup as a drillguide. Tap a 6 millimeter thread en mount the set screw with a drop Locktite. Place the lockplate over the steeringhead stem. ATTENTION: There are two different sizes positions. Use the largest as possible, without the fork hits the gastanks. Mark the four hols on the lower triple tree and drill the holes 3,3 millimeter. Tap M4 thread and mount the four screws with a drop Locktite.
terug