BOEKEN OVER H-D MODELLEN

In de loop der jaren zijn er een flink aantal boeken geschreven over de verschillende H-D modellen. Onderstaand een kleine greep:

Learn Linkert carburateur repair

Dit boekje in de Nederlandse taal beschrijft de beroemde Linkert carburateur die t/m 1964 op de Harley’s en vele andere Amerikaanse motoren gemonteerd werd. In dit boekje van 39 pagina’s met veel foto’s en afbeeldingen komen de verschillende modellen, de afstelling, revisie en verbeteringen aan bod van deze icoon onder de carburateurs.

Prijs: 9,50 Euro

Learn Generator repair

Dit boekje in de Nederlandse taal beschrijft de gelijkstroomdynamo’s die op de verschillende oudere modellen Harley’s en vele andere Amerikaanse motoren gemonteerd werden. In dit boekje van 42 pagina’s met veel foto’s en afbeeldingen komt de werking, verschillende modellen, afstelling, revisie en verbeteringen aan bod.

Prijs: 9,50 Euro

Learn transmission repair

Dit boekje in de Nederlandse taal beschrijft de 3- en 4-versnellingsbakken die tussen 1941 t/m 1985 toegepast werden op de verschillende oudere modellen Harley-Davidson WL en Big Twin motoren. In dit boekje van 50 pagina’s met veel foto’s en afbeeldingen komt de werking, verschillende modellen, afstelling, onderhoud, revisie en verbeteringen aan bod.

Prijs: 11,50 Euro