BOEKEN OVER H-D MODELLEN en recenties

In de loop der jaren zijn er een flink aantal boeken geschreven over de verschillende H-D modellen. Onderstaand een kleine greep:

HOE TE BESTELLEN?

Bestellen is eenvoudig. Stuur een mail naar gerdijkshoorn@gmail.com met naam en volledig adres i.v.m. het verzenden.
Vermeldt ook de titel van het gewenste boekje.
Je ontvangt dan per mail een factuur.
Na ontvangst van de betaling, sturen wij het boekje per omgaande op.

Learn Linkert carburateur repair

Dit boekje in de Nederlandse taal beschrijft de beroemde Linkert carburateur die t/m 1964 op de Harley’s en vele andere Amerikaanse motoren gemonteerd werd. In dit boekje van 39 pagina’s met veel foto’s en afbeeldingen komen de verschillende modellen, de afstelling, revisie en verbeteringen aan bod van deze icoon onder de carburateurs.

Prijs: 9,50 Euro

Learn Generator repair

Dit boekje in de Nederlandse taal beschrijft de gelijkstroomdynamo’s die op de verschillende oudere modellen Harley’s en vele andere Amerikaanse motoren gemonteerd werden. In dit boekje van 42 pagina’s met veel foto’s en afbeeldingen komt de werking, verschillende modellen, afstelling, revisie en verbeteringen aan bod.

Prijs: 9,50 Euro

Learn transmission repair

Dit boekje in de Nederlandse taal beschrijft de 3- en 4-versnellingsbakken die tussen 1941 t/m 1985 toegepast werden op de verschillende oudere modellen Harley-Davidson WL en Big Twin motoren. In dit boekje van 50 pagina’s met veel foto’s en afbeeldingen komt de werking, verschillende modellen, afstelling, onderhoud, revisie en verbeteringen aan bod.

Prijs: 11,50 Euro

Learn wheels & brakes repair

Dit boekje in de Nederlandse taal beschrijft de wielen en remmen die van 1940 t/m 1984 op de verschillende Harley-Davidson modellen toegepast werden. In dit boekje van 44 pagina’s met veel foto’s en afbeeldingen komt het onderhoud, de afstelling, de revisie en mogelijke verbeteringen van de wielen en de remmen aan bod.

Prijs: 11,50 Euro

Learn Engine top end repair

Dit boekje in de Nederlandse taal beschrijft het bovenblok van W en U zijklep modellen van 1937 t/m 1973. In dit boekje van 44 pagina’s met veel foto’s en afbeeldingen komen de verschillende modellen, de afstelling, revisie en verbeteringen aan bod van deze zijkleppers.

Prijs: 11,50 Euro

Learn Engine Lower end repair

In de serie boekjes over de oudere modellen Harley-Davidson in de Nederlandse taal is het zesde deel uitgebracht dat gaat over de onderblokken van de WL, G en U zijklep modellen tussen 1937 en 1973. Het boekje over het onderblok van de zijkleppers bevat 54 pagina’s en is voorzien van veel revisietips, tips voor verbeteringen en illustraties.

Prijs: 12,50 Euro

Learn Shovelhead repair

In de serie boekjes over de oudere modellen Harley-Davidson in de Nederlandse taal is dit het zevende deel en dat gaat over de motorblokken van de Shovelhead modellen tussen 1965 en 1984. Het boekje bevat 54 pagina’s en is voorzien van veel revisietips, tips voor verbeteringen en illustraties.

Prijs: 12,50 Euro